Skip to main content

izjemne lokacije

Lokacije za team building, kjer se boste počutili domače od prvega trenutka dalje.

levo ali desno

Naše lokacije za team building so doma po celotni Sloveniji, lahko pa pridemo tudi k vam.

dostopnost

Vse lokacije za team building so lahko dostopne z avtom in imajo urejeno parkirišče tudi za avtobus.

Lokacije Za Team Building

Najlepše lokacije za team building v vaši bližini.

Dobrodošli doma! Tako bi želeli, da se počutite, ko izbirate lokacije za team building. Urejena okolica, dovolj parkirnih mest, zelene površine za prosti čas in lep kotiček za odmor. Si že predstavljate, kako se boste kmalu zleknili na udoben ležalnik v senčki in uživali današnji dan. Ponujamo vam različne lokacije za team building, ki vas bodo vsaka po svoje očarale in vam dale občutek domačnosti.

Lokacije za team building so razporejene po celotni Sloveniji, z veseljem pa dogodek pripravimo tudi na vaši lokaciji.

Lokacije za team building smo skrbno izbrali, tako da se lahko prepustite toku dogodkov od trenutka prihoda dalje.

Bi želeli še rdečo preprogo? Z veseljem vam jo pripravimo in vas ob prihodu postrežemo z izbranim aperitivom.

Catering Lab, Ljubljana

Catering Lab lokacija nasproti BTC sodi v sam vrh naših lokacij za poslovne in družabne dogodke. 250 m2 velik prostor opremljen v vintage slogu vas bo popolnoma navdušil in prevzel. Prostor je mešanica industrijskega stila, vintage detajlov in modernega pristopa. Poleg izjemnega ambienta pa vas bo navdušila tudi edinstvena pogostitev, ki bo v vas prebudila skrite emocije.

Če želite pripraviti dogodek na najvišjem nivoju in očarati svoje goste, potem je Catering Lab lokacija zagotovo prava izbira.

Catering Lab

Športni center Bevke, Bevke

Športni center Bevke sodi med krasne lokacije za team building v neposredni bližini Ljubljane. Prostor daje vtis domačnosti in sproščenosti, saj se boste lahko namestili pod velik kozolec za približno 100 oseb ali na travnik poleg njega. Zraven se nahaja tudi ploščad za košarko in nogomet ter peščeno igrišče za odbojko. Na voljo je veliko parkirnega prostora. Poleg centra se nahaja tudi krajinski park barje, s krasnimi potmi za sprehod.

Če iščete lokacijo za team building v okolici Ljubljane, ki bo imela vse, potem je Športni center Bevke prava odločitev za vas.

Gostinstvo Brus

Nix event venue, Trzin

NIX – event venue je večnamenski prostor namenjen za vse vrste dogodkov. Ponaša se z osrednjim prostorom za 100 oseb ter galerijo za dodatnih 100 oseb. Celoten prostor je opremljen z ozvočenjem, osvetlitvijo in projektorjem. V osrednjem prostoru se nahaja še odličen bar, biljard miza ter terasa. Prostor je moderno zasnovan in primeren za team buildinge, poslovne dogodke, predavanja, konference, promocije…

Če želite izpeljati dogodek na najvišjem nivoju, potem je Nix – event venue sigurno prostor za vas.

www.nix-event.si

Wellness center Harmonija, Mengeš

Harmonija Mengeš se nahaja ob robu gozda in vam ponuja odličen ambient za oddih in zabavo. Na voljo vam zunanji bar s pokrito teraso, travnik za sprostitev, igrišče za odbojko in piknik prostor. V Harmoniji Mengeš lahko izpeljemo manjše in večje dogodke do 400 oseb. V notranjih prostorih se nahaja wellness center, igrišča za badminton in tenis.

Harmonija Mengeš je odlična team building lokacija blizu Ljubljane, kjer se boste lahko sprostili in uživali v športnih aktivnostih.

Center Harmonija Mengeš

Gostilna pri Peclju, Ljubljana

Med naše lokacije za team building smo vključili tudi Gostilno pri Peclju, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo in se nahaja le 5km od ljubljanske obvoznice. Na voljo vam je veliko prostora za rekreacijo, odbojko, tenis in nogomet. Velik travnik pred gostilno je idealen za igre brez meja in sproščeno druženje. Notranji prostori so dovolj veliki za skupine do 130 oseb, zunaj pa je prostora dovolj tudi za 300 oseb.

Gostilna pri Peclju je odlična izbira za tiste, ki želite sproščen ambient ob Savi in ostati v Ljubljani.

Rekreacijski center Vogu, Besnica

Rekreacijski center Vogu spada med naše izbrane lokacije za team building, saj vas bo navdušil s svojo pozitivno celostno podobo, ambientom in zelenimi površinami, le 5 km izven Kranja. Center lahko sprejme pod streho okoli 200 oseb. V centru se nahajajo večja in manjša telovadnica ter igrišča za squash. Na voljo je dovolj parkirnega prostora.

Če iščete krasno lokacijo na Gorenjskem, ki vam nudi možnost izvedbe programa zunaj ali notri, potem je Rekreacijski center Vogu prava izbira za vas.

Krvavec, Cerklje na Gorenjskem

Rekreacijsko turistični center Krvavec spada med tiste bolj ”drzne” lokacije za team building. Dogodke prirejamo na t.i. ”plaži” na nadmorski višini 1.600m, kjer se vam bo razgled odprl na okoliške hribe in dolino.  V hotelu, ki se ravno tako nahaja na plaži je prostora za cca 200 oseb, na čudoviti terasi pa za cca 400 oseb. Na voljo nam je veliko travnate površine, sprehajalne in kolesarske poti. Dogodek lahko izpeljemo vse dni v letu.

RTC Krvavec vam priporočamo, če želite imeti team building vpet v slovenske gore in doživeti nekaj drugačnega.

Kamp Šobec, Lesce

Kamp Šobec sodi med naše krasne lokacije za team building. Vpet med Karavanke in Julijske Alpe ter obdan z borovim gozdom je lahko odlična izbira za vaš dogodek. Veliko zelenih in športnih površin, naravno jezero ter restavracija, ki lahko sprejme okoli 200 oseb so razlog več, da letos organizirate svoj dogodek v Kampu Šobec. Eden izmed naših team building programov je tudi City Hunt Bled z e-kolesi, ki se začne ravno v Kampu Šobec.

Kamp Šobec sodi med tiste lokacije za team building, kjer boste lahko uživali v izjemnem ambientu vpetem v enega izmed najlepših kotičkov Slovenije.

Velenjsko jezero, Velenje

Velenjsko jezero oz. plaža sodi med najlepša naravna kopališča v Sloveniji in je s tem zagotovo odlična izbira vaše lokacije za team building. Na velenjski plaži lahko počnete resnično vse; igrate nogomet, odbojko, tenis, se kopate, supate ali jadrate. Za dober obrok poskrbimo v restavraciji Jezero, ki nudi dovolj prostora za cca 200 gostov.

Če iščete aktivno lokacijo za team building, potem je Velenjsko jezero zagotovo dobra izbira.

Kamp Adria Ankaran, Ankaran

Kamp Adria je največji slovenski kamp in se nahaja tik ob morju v bližini Kopra. Kamp nam nudi veliko možnosti za izvedbo različnih team building programov, saj ima ogromno zelenih površin, igrišče za odbojko, tenis, nogomet in košarko. Ogromna pokrita terasa tik ob morju lahko sprejme tudi 400 gostov, ki se bodo lahko zabavali dolgo v noč.

Kamp Adria je zelo sodi med zelo prijetne lokacije za team building, saj smo ves čas tik ob morju.

Hotel Gredič, Goriška Brda

Gredič je edinstven objekt v osrčju vinorodnih Goriških brd, ki jih krasijo panoramski razgledi, ki vas bodo povsem prevzeli in sprostili. Gradič je bil zgrajen pred približno 400 leti ter popolnoma prenovljen leta 2012, pri čemer je ohranil svoj zgodovinski šarm. Gredič sodi med butične lokacije za team building in vam nudi vrhunsko vinsko klet, kulinarične užite, možnost nočitve ter lasten bazen.

Če želite svoje goste popolnoma očarati potem je Gredič prava lokacija vaš za team building.

Gostišče Polževo, Višnja Gora

Gostišče Polževo se nahaja na nadmorski višini 600m v objemu čudovite narave, pohodniških in kolesarskih poti ter se ponaša s svojim manjšim smučiščem, ki ga lahko pozimi izkoristimo za igre brez meja, zabavo na snegu ali sankanje. Gostišče lahko sprejme približno 100 oseb v notranjih prostorih, zunaj pa je na voljo veliko zelenih površin za rekreacijo ali prireditveni šotor.

Gostišče Polževo je primerna lokacija za team building za vse, ki iščete domač prostor vpet v naravo.

Big Berry, Metlika

Big Berry Kolpa Luxury Lifestyle Resort sodi med naše butične lokacije za team building in ima ogromen potencial za organizacijo različnih vrst dogodkov, druženj in seveda team buildingov. Ponuja čudovito naravo ob reki Kolpi in kar 25 000 m2 odprtega prostora. Sodoben pridih, odprto ognjišče, vpetost v lokalno skupnost je samo nekaj čarov Big Berry Resorta.

Big Berry Resort je vaša prava izbira, če želite team building preživeti dan na butični lokaciji vpeti v naravo s sodobnim pridihom.

Preverite več zanimivih vsebin na našem you tube in facebook kanalu.
Preberite koristne nasvete glede organizacije team building dogodka na našem Team Building Blogu.