Foto Mozaik

Slikaj, Prilepi in Soustvarjaj dogodek!

Povabite goste, da z vami soustvarjajo dogodek in tako postanejo del vaše zgodbe.
Foto Mozaik Boutique, Foto Mozaik Kocka in Foto Mozaik Darilo lahko postanejo češnja na vaši torti.

čas je za nov pristop

Foto Mozaik je izjemna delavnica, ki bo vaš običajni dogodek spremenila v nepozabno izkušnjo. Dobesedno!

Foto Mozaik Boutique

Butični dogodki, poroke, praznovanja...

Foto Mozaik Kocka

Team building dogodki, otvoritve, sejmi...

Foto Mozaik Darilo

Darilo za vsak dan, praznovanja, obletnice...

Foto Mozaik

Naj vaši gostje soustvarjajo dogodek z vami in s Foto Mozaik Delavnico

Uživajte na dogodku in ujemite čim več posebnih trenutkov s fotoaparatom ali telefonom. Namesto običajnih slik, vam bomo takoj razvili nalepke, ki jih prilepimo na Foto Mozaik tablo na določeno mesto. Čez vse slike bo računalniški program ustvaril še eno sliko, ki jo bomo predhodno z vami skrbno izbrali. Malo čarobnega praška in…

slikaj, prilepi in soustvarjaj

Vaši gostje bodo uživali v delavnici, jo delili na družbenih omrežjih in vam s tem še dodatno pomagali narediti vaš dogodek enostavno izjemen.

Foto Mozaik Boutique

Butični dogodki, poroke, praznovanja...

Foto Mozaik Kocka

Team building dogodki, otvoritve, sejmi...

Foto Mozaik Darilo

Darilo za vsak dan, praznovanja, obletnice...

Foto Mozaik Boutique je butična delavnica za dogodke na najvišjem nivoju. Zlat okvir postavljen na masivno slikarsko stojalo z rdečo preprogo bo na goste takoj naredil prav poseben vtis. Naj vaš dogodek zasije v razkošju, ki si ga zaslužite s Foto Mozaik Boutique delavnico. Uživajte v lepljenju kar 170 slik, ki bodo dopolnile vašo zgodbo.

Foto Mozaik Kocka je delavnica, ki jo smo jo pripravili za večje oz. največje dogodke. 3 x 2 x 1,3 m velika kocka postavljena na ogromno rdečo preprogo bo zagotovo ”ukradla” glavno pozornost na vašem dogodku. Na Foto Mozaik Kocki je prostora za kar 600 slik. Poleg mozaika pa so vam na voljo še 3 stranice za branding in marketing vaše blagovne znamke.

Foto Mozaik Darilo je odlična priložnost, da presenetite vaše najbližje ob obletnicah, rojstnih dneh, dekliščinah… Pošljite nam slike kar po mailu, mi pa vam bomo nazaj poslali nalepke z vašimi slikami in seveda foto mozaik tablo, da jih boste lahko prilepili. Uživajte s svojimi prijatelji in doživite čar foto mozaik delavnice kar v domačem naslonjaču. Količino nalepk lahko povsem prilagodimo vašim željam.

S Foto Mozaikom niste nič več sami

Dovolite vašim gostom, da z vami soustvarjajo dogodek.

Vsi vemo, da organizacija dogodka ni lahka reč, še posebej če ste sami. No, ja? V bistvu je! S Foto Mozaik delavnico boste poskrbeli, da bodo gostje zavihali rokave in postali aktivni soustvarjalci. Iskali bomo zabavne trenutke, jih natisnili in delili z vami. Kar naenkrat so vsi prisotni polno zaposleni in vam pomagajo ustvarjati vašo zgodbo.

Hvala, ni za kaj!

Naročite Foto Mozaik delavnico in spremenite vaš običajni dogodek v izjemno doživetje za vse prisotne.

Preverite več zanimivih vsebin na našem you tube in facebook kanalu.

Morda lahko vaš dogodek nadgradite še s Photo Boothom in ga resnično zapišete med zvezde.