1

napihljiva igrala

napihnite zabavo
2

poslikava obraza

spremenimo se v junake
3

xxl vodni mehurčki

otroška razigranost

Animacija Za Otroke

Animacija za otroke

Napihljiva igrala, poslikava obraza, delavnice…

animacija za otroke na dogodku

Animacija za otroke na dogodku, team buildingu ali poroki mora biti popolna. Napihljiva igrala, poslikava obraza in športne ter ustvarjalne delavnice. Hmm, kaj pa če temu dodamo še XXL vodne mehurčke in 3 m veliko žogo. Hmm, kaj pa če temu dodamo še našo maskoto vesoljčka Izzy-ja in skupaj zaplešemo. No, potem pa lahko rečemo, da je animacija za otroke pripravljena in da se starši lahko končno usedete in uživate.

Animacija za otroke je nekaj kar preprosto morate imeti, če pripravljate družinsko obarvan dogodek. Pripravili bomo različna napihljiva igrala, da bodo na svoj račun prišli večji in manjši junaki. Ob pogledu na dolgo vrsto nemirnih otrok veste, da je v bližini poslikava obraza, zato se pripravite na risane junake in čudovite kraljične.

poslikava obraza za otroke

”Goool” se sliši iz drugega konca. Tam poteka športna animacija, kjer običajno pripravimo nogomet, hokej, različne poligone in hojo po vrvi. Nekje v senčki in stran od letečih žog pa potekajo ustvarjalne delavnice, kjer imajo glavno besedo škarje in barve.

Animacija za otroke je pravzaprav animacija za vse. Vedno smo veseli otrok, njihovih idej in razigranosti. Še bolj pa smo veseli, ko se nam po kavi pridružijo tudi starši in se ”spremenijo” v še večje otroke. Ko vidimo, da napihljivi grad stoji malo postrani, vemo da gor veselo skače tudi kakšna mamica. Ali ko se kričanje na nogometu poveča, smo prepričani da sta se dva očka odločila, da bosta premagala celo skupino otrok.

najem napihljivega gradu

Animacija za otroke ni samo poslikava obraza, napihljiva igrala ter različne delavnice. Animacija za otroke je vzdušje, ki se ga trudimo pripraviti za vse obiskovalce tako da smo pozorni na vsako malenkost. Za najmlajše junake vedno pripravimo poseben kotiček z igračami in blazinami, za večje pa… za večje pa vse kar imamo.

Družinska olimpiada je lahko nekaj kar vam bo polepšalo dan, vas nasmejalo in predvsem pripravilo do tega, da ”ušpičite” kakšno vragolijo skupaj z otroki. Preizkusite se različnih zabavnih in spretnostnih igrah brez meja in se potegujte za naziv ”Naj družina”. Verjemite nam, da bo zmagovalna diploma še dolgo krasila vašo steno.

kreativne delavnice za otroke

Animacija za otroke je nekaj najboljšega, kar lahko dodate vašemu dogodku. Zadovoljni in nasmejani otroci ter vzdušje polno radosti in smeha. Poskrbeli bomo za vse, tudi za lepo vreme. Za avto poln balonov ob odhodu domov pa se boste morali znajti kar sami.

Animacija za otroke = zadovoljni otroci + zadovoljni starši!

Za Koga

Za družinsko obarvane dogodke

Število Oseb

Več otrok pomeni več veselja.

Trajanje

Čim dlje, tem bolje.

Cena

Cena je odvisna od posamezne animacije.

velika žoga za animacijo
ustvarjalne delavnice za otroke
napihljiva igrala za otroke
animacija za otroke tarča

Animacija za otroke

Nekaj kar vaš dogodek nujno potrebuje!

Animacija za otroke, poslikava obraza, napihljiva igrala, športne in ustvarjalne delavnice… No, seveda lahko vse to naredite tudi sami. Hmm, po kratkem premisleku pa le pokličite nas!

Oddaj Povpraševanje!

Preverite več zanimivih vsebin na našem you tube in facebook kanalu.

Morda lahko vaš dogodek nadgradite še s Foto Mozaikom ali Photo Boothom in ga resnično zapišete med zvezde.