1

napihnite vzdušje

velika igrala za velike fante
2

ustvarite ambient

z barvami in igrali
3

obarvajte dogodek

uživaj v nepozabni izkušnji tehnologije

Napihnite Svojo Zabavo

Napihljiva Igrala

Velika napihljiva igrala za veliko zabave.

Napihljiva igrala bodo zagotovo »napihnila« vašo zabavo in ji dodala žive barve. Nikoli nismo prestari, da si privoščimo napihljiva igrala in pozabimo na vsakodnevne skrbi. Naj bo vaš team building dogodek strogo posloven ali sproščen, bomo našli primerna napihljiva igrala za vas.

Napihljiva igrala vam lahko dostavimo na poljubno lokacijo, postavimo in ob zaključku tudi pospravimo. Poleg igral vam priložimo vse kar potrebujete za normalno uporabo; podlogo, podaljšek, napihovalec, kline za pritrditev…

Dostava in postavitev igrala znaša 0,7 €/km oz. minimalno 20 €. Najem animatorja znaša 30 €/h.

Nogometni Pikado

Nogometni pikado sodi med najbolj atraktivna napihljiva igrala. Nogometni pikado meri 4 x 4 m in vedno pritegne zavidljive poglede. Igra je povsem preprosta in primerna za dame in gospode. Cilj igre je, da z lahkimi žogami ciljate v pikado in skušate doseči čim večje število točk. Moramo priznati, da imajo dame dostikrat začetniško srečo in izločijo kakšnega strastnega nogometaša.

Nogometni pikado je primerna igra tako za team building dogodke kot za razne sejme in promocijo. Nogometni pikado vam priporočamo, če želite izstopati iz povprečja. Najem napihljivega igrala nogometni pikado znaša 350 €.

Nogometni Biljard

Nogometni biljard je zabava veliiike dimenzije. 8 x 5m velik nogometni biljard bo privabil veliko pogledov in kar vabil k udeležbi. Zabavajte se v običajni igri biljarda 1:1, 2:2 ali hitrostnem turnirju. Zabijajte žoge v luknje in bodite nepremagljivi igralec biljarda in nogometa hkrati. Zagotavljamo vam, da bo nogometni biljard glavna zvezda vašega team building dogodka.

Napihljivo igralo nogometni biljard je primeren za team building dogodke, promocije in piknike. Najem napihljivega igrala znaša 300 €.

Body Zorbing

Body Zorbing je najbolj »odštekana« team building zabava za vse generacije. Ko enkrat nadenete body zorb postanete 20 let mlajši in nič več vas ne ustavi. Napihljiva igrala body zorb so varna, prilagodljiva z notranjimi naramnicami in predvsem zalo zabavna ter se lahko uporabljajo na travniku ali v telovadnici. Body zorbi so odlična izbira kot glavna ali spremljevalna aktivnost team building dogodka.

Body zorbing je primeren za time, ki si želijo zabaven in “odštekan” team building. Cena najema  body zorbov znaša 50 €/kom. Poleg najem body zorbov vam priporočamo še najem animatorja, ki vam bo pripravil turnir v nogometu, sumo borbe ali igro prestolov.

Ameriški Gladiator

Gladiator je napihljivo igralo, kjer bo do izraza prišla vaša moč in spretnost. Če želite na team building dogodku sprostiti energijo in vas ni strah stopiti v ring, potem je gladiator odlična izbira za vas. Popolnoma varna igra vas bo odpeljala v starodavno areno, kjer ste nepremagljivi junak in ljubljenec občinstva. Gladiator napihljivo igralo bo vaš team building dogodek začinilo s čilijem!

Ameriški gladiator napihljivo igralo vam priporočamo, če želite team building z mišicami. Najema napihljivega igrala znaša 300 €.

Napihljiva Igrala

Napihnite zabavo in uživajte na veliko.

Privoščite si barve in velika napihljiva igrala na vašem team building dogodku za odrasle in otroke.