1

photo booth

"state of the art" tehnologija
2

magic mirror

slikaj se s prijatelji in ustvari spomin
3

interaktivna zabava

dogodki, poroke, zabave...

Naredite Vtis

Stopite V Prihodnost

Photo Booth Magic Mirror

Photo Booth je interaktivna zabava za team building dogodke, poroke, zabave…

Photo Booth Magic Mirror je delavnica, ki bo vaš dogodek dvignila na povsem novo interaktivno raven. Photo booth ogledalo ima zavidljivih 170cm diagonale v 4k ločljivosti, ki je v celoti občutljivo na dotik in vam tako omogoča izjemno interaktivno izkušnjo.

Photo Booth Magic Mirror vas ogovarja preko zvoka in »state of the art« animacije, ki jo lahko povsem prilagodimo vašim željam. Odigraj igro, slikaj se s prijatelji ali posnemi zabavni video. Photo booth vam omogoča, da slikam dodate osebni pečat tako, da jih preko zaslona na dotik podpišete in okrasite z emoji-i.

Photo Booth Magic Mirror je idealen za team building dogodke, poroke, rojstnodnevne zabave, obletnice… Animacijo prilagodimo vsakemu dogodku posebej, tako da je povsem ”custom” pripravljena posebej za vas. Da bo uporabniška izkušnja presegla vaša pričakovanja bomo poskrbeli za rdečo preprogo in odrsko postavitvijo luči ter rekvizitov. Vse kar ste kadarkoli želeli od photo booth delavnice na najvišjem nivoju je sedaj pred vami.

Magic mirror photo booth delavnica je primerna za poslovne dogodke, zabave in poroke. Da bo uporabniška izkušnja presegla vaša pričakovanja bomo poskrbeli za rdečo preprogo in odrsko postavitvijo luči ter rekvizitov. Vse kar ste kadarkoli želeli od photo booth delavnice na najvišjem nivoju je sedaj pred vami.

Magic Mirror vas bo naravnost očaral kot celotna photo booth delavnica. Izjemna uporabniška in interaktivna izkušnja, bo vaše goste naravnost navdušila. Bodite drzni in naredite korak v 22. stoletje s Photo Booth Magic Mirror delavnico.

Photo Booth Magic Mirror je vaš avatar v svet interaktivne zabave.

Za Koga

Za team building dogodke, poroke, obletnice, zabave…

Število Oseb

Delavnica je primerna za dogodke, kjer je vsaj 50 oseb.

Trajanje

Najem Photo Bootha je predviden za do 5 h.

Cena

Cena najema znaša 750 € za skupine do 150 oseb in 1.000 € za skupine do 300 oseb.

photo booth rdeča preproga
photo booth magic mirror podpis
ekipa imagine team building
photo booth animacija

Photo Booth

Photo booth magic mirror je zabava prihodnosti samo klik stran.

Vprašanje je samo, ali imate dovolj poguma, da izstopite iz povprečja? Magic Mirror photo booth je vaš avatar v prihodnost interaktivne zabave.