Skip to main content

Sveža Energija

Posebej za vas ustvarimo team buildign glede na vaše želje, strukturo zaposlenih in lokacijo.

Dolgoletne Izkušnje

Z organizacijo dogodkov imamo 15 let izkušenj, vendar se še vedno radi učimo.

Imagine

V rokah držimo čarobno palico, da pričaramo najboljše dogodke.

Predstavitev Imagine Team Building

Preden začnemo govoriti o nas, gremo lepo po vrsti. Imagine Team Building je nova blagovna znamka ustanovljena leta 2020 z namenom, da organizira ekskluzivne team building dogodke za podjetja. A naši začetki segajo nazaj v leto 2008, ko smo ustanovili podjetje Otok Športa in pričeli z otroškimi programi. Že takrat so nas podjetja povabila k sodelovanju in tako smo počasi začeli graditi svojo pot do organizacije dogodkov. Tako se je naša zgodba ”o nas” začela že dolgo dolgo nazaj.

V zadnjih 5. letih smo kot Otok Športa postali ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk v Sloveniji za izvajanje tako otroških kot team building dogodkov. Ker želimo podjetjem in staršem ponuditi najboljšo uporabniško izkušnjo smo se odločili, da ustanovimo novo blagovno znamko. Imagine Team Building bo tako vso svojo energijo usmeril v organizacijo ekskluzivnih team building dogodkov, Otok Športa pa bomo prepustili nazaj našim malim junakom.

Lahko bi rekli, da imajo naši dogodki »rep in glavo« saj smo razvili dva lastna koncepta organizacije, ki vam ju ponosno predstavljamo in sta bistvo naše zgodbe ”o nas”:

“Concept Design”

»Concept Design« je celosten pristop, kjer pri organizaciji dogodka začnemo na koncu in ne na začetku. Najprej poslušamo vaše želje in pričakovanja, nato pogledamo strukturo zaposlenih, lokacijo in možnosti. Nato pa zamahnemo z našo čarobno palico in vam pripravimo dogodek po vaši meri, kjer boste dobili točno to, kar ste si želeli in seveda še veliko več.

“End 2 End”

»End 2 End« je znova naš edinstven pristop, kjer skušamo videti širšo sliko in predvideti vse podrobnosti. Naša želja je, da vi kot organizator pridete na dogodek in preprosto uživate. Poskrbeli bomo za celotno koordinacijo vseh sodelujočih, vodili program in vam dali občutek, da ste na najboljši team building zabavi.

Imagine Team Building je prava izbira za organizacijo vaše izjemne team building zabave.

Preverite več zanimivih vsebin na našem You Tube in Facebook kanalu.