Skip to main content

Team

Building

Predstavljajte si vaš najboljši dogodek.

Mi ga lahko naredimo še boljšega!

Kaj je

Team Building?

Team building ali gradnja tima je proces, ki s pomočjo praktičnih nalog, športnih aktivnosti ali work shop delavnic skuša vplivati na razvoj skupine. Team building dogodki so kot poslovni procesi in ves čas vplivajo na dinamiko v skupini. Namen team buildinga je izboljšati te procese oz. odnose, graditi na zaupanju in pozitivni afirmaciji do podjetja.

Team building je pravzaprav način kako doseči jasno zastavljen cilj v sproščenem okolju. In če zmoremo to miselnost prenesti nazaj na delovno okolje, potem smo dojeli, kaj je team building. Preprosto? Točno tako tudi mora biti!

Organizacija

Team Buildinga.

Organizacija team buildinga je lahko zahtevna in utrujajoča, lahko pa je zabavna in strastna. Vse je pravzaprav odvisno od vaše ekipe in kako močno ste pripravljeni zavihati rokave. Organizacija team buildinga naj bo izziv, ki vas bo povezal in iz vas naredil še boljšo ekipo.

Če team building govori o povezovanju in gradnji tima, potem naj tako poteka tudi organizacija. No, seveda bomo veseli vašega klica in možnosti, da vam priskočimo na pomoč. Organizacija team buildinga je naša strast in pripravite se, da bomo zakurili kar nekaj ognjev.

Zakaj se odločiti za

Team Building?

Zato ker je team building kot KUNG FU, kot JIN in JANG, kot ”THE FORCE” pri Star Warsih. Če želite doseči svoj 100% potencial, potem se morate naučiti delovati v skupini, z njo dosegati uspehe in poraze.

Team building je lahko ta izkušnja, ki vam bo pomagala, da boste znali stopiti iz okvirja in videti širšo sliko. Včasih stopiti nazaj in zaupati sodelavcu, da vas pripelje do cilja. Spet drugič prevzeti pobudo in pogumno stopiti naprej. Torej zato!

Zakaj izbrati

Imagine Team Building?

Zato ker imamo čarobno palčko, s katero znamo pričarati najboljše dogodke. Ker razumemo vašo strast do dela, poslanstvo in željo, da rastete in delite. Ker bomo team building dogodek pripravili tako, da dosegel in presegel vaša pričakovanja.

Razvili smo lasten pristop do organizacije, ki smo ga poimenovali ”End 2 End Concept Design” Od začetka do konca ter vmes bomo skrbeli, da se boste na lastni zabavi počutili kot zvezda. Na koncu pa si sežemo v roke, se nasmejimo in si rečemo: ”Se vidimo prihodnjič”!

Team Building Delavnice

Foto Mozaik

Slikajte, Prilepite in Soustvarjajte! Prepustite se ”state of the art” tehnologiji in skupaj z gosti ustvarite izjemen dogodek. Slikajte se, mi vam sliko takoj razvijemo kot nalepko, ki jo prilepite na pripravljeno tablo. Čez vse slike bo računalnik ustvaril še eno sliko, običajno je to logo podjetja.

Foto mozaik je ena izmed naši BEST SELLER DELAVNIC, ki bo zagotovo presegla vaša pričakovanja. Naj bo to Foto Mozaik Kocka ali Foto Mozaik Boutique, boste uživali ob sestavljanju vašega mozaika in lepljenju nalepk. Če želite biti korak pred konkurenco, potem je foto mozaik nekaj, kar morate imeti.

Photo Booth Magic Mirror

Photo booth je še ena izmed naših BEST SELLER team building delavnic. Pozabite na foto prikolice in stojnice z zavesami. Photo Booth Magic Mirror je vaš avatar v svet slikanja, tiskanja fotografij in izjemne animacije. 2m veliko interaktivno ogledalo s 4k resolucijo in občutljivostjo na dotik vas bo tako očaralo, da se boste znova zaljubili.

Animacija na ogledalu je lahko zelo poslovna ali popolnoma sproščene, polna iger in tekmovanj. Slikanje še nikoli ni bilo tako zabavno. Če želite postaviti češnjo na vrhu torte, potem to storite s photo booth magic mirror-jem.

Picasso Work Shop

Picasso work shop delavnica je pravi kreativni ”boost« za vašo ekipo. Vemo, da se že ponavljamo, ampak tudi Picasso work shop je ena izmed naših BEST SELLER team building delavnic. Vsaka ekipa prejme ”blue print” načrt svojega dela originala, ki ga more čim bolje preslikati s pomočjo barv in čopičev, lesenih 3d izdelkov, sprejev ter bleščic.

Že dolgo niste držali čopiča v roki? Popravite si brke, zategnite predpasnik in začnite ustvarjati kot pravi Picasso. Le velikim umetnikom lahko uspejo velike stvari.

Igre Brez Meja

Igre brez meja so zagotovo najbolj zabave trenutek vašega team building dogodka. So polne zabave, zdravega tekmovalnega duha in izzivov kot jih še niste izkusili. Zavihajte rokave za svojo ekipo in se pomerite s sodelavci v tekmi vašega življenja.

Ste si že podajali 3m veliko žogo ali pa se vozili v veliki gosenici? Kaj pa hodili po zraku in sestavljali res ogromno sestavljanko? Verjamemo da ne, zato bomo raje dali glasbo še bolj naglas in se prepustili igram brez meja.

Napihljiva Igrala

Napihljiva igrala bodo napihnila vašo zabavo in ji dodala žive barve. Napihljiva igrala so tako velika, da bodo nemudoma pritegnila vašo pozornost in postala center vaše zabave. Kaj lepšega kot da se znova počutimo kot otroci in uživamo v igrah za odrasle.

Spremenite vaš običajni team building v super zabavo z napihljivimi igrali in zabavnimi tekmovanji. Nudimo vam nogometni pikado, body zorbing, nogometni biljard, gladiatorja in napihljivi grad.

Robin Hood

Robin Hood lokostrelski turnir je odlična glavna ali spremljevalna aktivnost na vašem team building dogodku. Pravi loki in puščice, bale sena, originalni liki iz filma in napetost turnirja. Pomerite se s sodelavci v igri, ki nas je prevzela že kot otroke.

Robin Hood lokostrelski turnir je primeren za dame in gospode in bo popestril vsako team building zabavo. Je pa res, da jabolk na glavi tokrat ne bomo ciljali.

Escape Room

Escape room je odlična alternativa športnim aktivnostim in priložnost, da se s sodelavci spustite v neznane vode. Escape room lahko postavimo kjerkoli in vam pripravimo realno izkušnjo escape room programa.

Uživajte v odklepanju skrinj, reševanju skrivnosti in brskanju po zaprašenih kovčkih. Vaša naloga, da rešite vse uganke in odklenete Da Vinci-jevo kripto, ki vas pelje do zaklada Jamesona Riddla.

City Hunt

City hunt je trendovski in detektivski team building, ki je prevzel vse generacije. Spoznajte svoje mesto v drugi luči in se podajte v neznane ulice, začutite pozabljene običaje in odkrite temačne skrivnosti.

City hunt team building program vas bo popeljal od glavnih znamenitostih mesta, najlepših razgledov in skritih kotičkov. City hunt lahko izvedemo peš ali na e-kolesih.

Športni Festival

Športni festival je team building program, ki vas bo dvignil na noge in spremenil vaše druženje v aktivno zabavo. Ste naveličani neskončnih debat in samogovor sodelavca? Športni festival je odlično zdravilo zoper to nadležno bolezen.

Športni festival na sproščen način pritegne goste, da se preizkusijo v različnih športnih aktivnostih. Tako se bo dolgočasna debata za šankom preselila na športna igrišča.

Animacija Za Otroke

Animacija za otroke na vašem team building dogodku mora biti popolna. Napihljiva igrala, poslikava obraza in vesoljček Izzy bodo poskrbeli, da bodo otroci super zadovoljni in kar ne bodo hoteli domov. Pri animaciji za otroke sodelujemo z našim hčerinskim podjetjem Otok Športa.

Bodimo otroci in naredimo 5m velike milne mehurčke ali pa si podajajmo res veliiiko žogo. Ne vemo zakaj ampak kar naenkrat je na otroški zabavi tudi polno staršev. Morda so se spomnili kako lepo je biti otrok?

Team Building Lokacije

Team building lokacije so verjetno ena izmed bolj pomembnih odločitev pri organizaciji team buildinga. Z lokacijo se vse začne in konča. Naše lokacije za team building vas bodo očarale takoj ob prihodu, zapeljale po rdeči preprogi in vam izrekle dobrodošlico. Lahko se samo še sprostite in uživate na svoji zabavi.

Lokacije za team building vam lahko ponudimo po celi Sloveniji, z veseljem pa pridemo tudi k vam. Vsaka lokacija ima svojo zgodbo, zato je dobro team building aktivnosti graditi okoli nje. Če želite bolj športno usmerjen team building, potem vaša lokacija zagotovo potrebuje dovolj zelenih površin in prostor, kjer se boste lahko uredili. Če želite bolj butični team building, potem vas bomo odpeljali na zasebno ozemlje, polno zgodovine in krasnih razgledov.

Lokacija za team building je tista, ki vas prva pozdravi in ostane z vami vse do konca. Predstavljajte si, da ste na team building povabili pomembne poslovne partnerje, potem pa pridete na neurejeno lokacijo. Ne, to ni dobro. Raje si predstavljajte, da pridete na našo lokacijo in goste očarate takoj ob prihodu. Ne pozabite, vaša popolna lokacije je le en klic stran od vas.

Nam Sedaj

Zaupate?

Skupaj bomo naredili najboljši team building!

EVER!