1

najboljša aktivacija

nepozabna zabava za vse generacije
2

igra štrbunk

takoj vas bo zasvojila
3

turnir in veliki finale

potegujte se za TOP 5

Štrbunk

Enostavno Morate Imeti!!!

Štrbunk igra

Štrbunk je naša najboljša team building aktivacija!

Ob prihodu je štrbunk, koruzna igra oz. corn hole odlična aktivacija, ki bo vaše goste takoj spravila v gibanje. Poleg uživanja ob metanju koruznih vrečk boste lahko še vedno uživali v klepetu, pijači in prigrizkih. REZULTATE SPROTI BELEŽIMO na 3 x 1,5 m VELIKO TABLO, tako da lahko gostje lahko ves čas spremljajo aktualne rezultate. Štrbunk je igra, kjer mečete vrečke napolnjene s koruzo na leseno ploščo z luknjo na sredini. Mere plošče znašajo 120 cm x 60 cm z luknjo premera 15 cm. Sprva se vam bo zdelo nemogoče zadeti luknjo, vendar z malo vaje boste postali pravi mojstri.

Verjetno ste ob besedi štrbunk najprej pomislili na ”WC NA ŠTRBUNK”. In da bi imeli to na svojem team building dogodku? Hmm? Povemo vam samo to, da še ni bilo dogodka, kjer ta igra ne bi popolnoma prevzela vseh udeležencev. Dame in gospodje bodo stali v vrsti ter čakali na svojo priložnost, to vam 100% GARANTIRAMO. In ko bodo zmetali svojih 10 vrečk, se bodo z veseljem znova postavili v vrsto (in znova in znova).

Naša štrbunk igra je PRAVA UMETNOST, saj smo jo izdelali sami. Nismo želeli biti povprečni ampak smo zavihali rokave, se podali v mizarsko delavnico in dali resnično vse od sebe. V samo ploščo smo vgradili LED LUČKE, ki igri dodajo prav poseben čar in vas bodo kar same povabile k udeležbi. Za tisto PIKO NA I pa štrbunk plošče vedno opremimo z LOGOM NAROČNIKA za prav poseben in ”custom” občutek. All in!

Igra Štrbunk je tako preprosta in zabavna, da jo boste hoteli igrati še med službenim časom!

Da pa bo vse skupaj še bolj napeto in zabavno bomo priredili pravi TURNIR V ŠTRBUNKU. Najboljše pri turnirju je to, da za udeležbo ni potrebna nobena prijava. Samo pridete in mečete, vmes skočite na pijačo in se znova vrnete. Vedno bomo zapisali vaš najboljši rezultat na veliko tablo in morda se boste uvrstili med TOP 5, kar vam prinese vstopnico za finalni nastop.

Seveda ima vsak turnir tudi VELIKI FINALE in tako je tudi pri nas. TOP 5 žensk in moških se bo še enkrat pomerilo med seboj in se potegovalo za PRAVE MEDALJE. Garantiramo vam nepozabno zabavo, solze smeha in razočaranja. Vse skupaj zavito v dramatično končnico sproščenega druženja in TEAM BONDINGA s sodelavci.

In ko mislite, da je vsega že konec pride še ”ČEŠNJA NA TORTI”. Med seboj se bosta pomerila najboljša ženska in moški, kar bo zakurilo prav vsakega slehernega obiskovalca k navijanju. Zabava je 100% zagotovljena. Da bi vam našo super aktivacijo lahko še bolj približali smo o tem napisali obširen članek in vas vabimo, da si ga preberete ”Kaj je igra štrbunk”. Sedaj smo pa že skoraj prepričani, da kaj bo vaša naslednja aktivnost na dogodku!

Za Koga

Za vse, ki si želijo sproščene zabave, smeha in aktivnega druženja.

Število Oseb

Delavnica je primerna od 20 pa do 200 udeležencev.

Trajanje

Turnir traja običajno 2 uri, temu pa sledi še finale, ki traja približno 30 min.

Cena

Cena delavnice s 5. štrbunki, turnirjem in podelitvijo znaša 800 €.

Igra Štrbunk

Najboljša team building aktivacija.

Če želite, da bo vaš dogodek aktiven in nepozaben od samega začetka naprej, potem je štrbunk ”NUJNA IZBIRA”. Vse plošče so opremljene z led lučkami in vašim logom za čisto ”custom” občutek. Izbira je zato jasna, samo še klik klik