1

igre brez meja

ki vam odpihnejo misli
2

ekipni naboj

poveži se z ekipo in zmagaj
3

nori rekviziti

uživaje v povsem novem pristopu

Zavihajte Rokave

Za Svojo Ekipo

Igre Brez Meja

Team building igre brez meja so nepozabna zabava polna izzivov.

Igre brez meja so zagotovo najbolj zabaven trenutek vašega team building dogodka. Igre brez meja so polne zabave, izzivov in zdravega tekmovalnega duha. Zavihajte rokave za svojo ekipo in se pomerite s sodelavci v tekmi vašega življenja. Ste si že podajali 3m veliko žogo ali pa z ekipo stopili v veliko gosenico? Kaj pa hodili po zraku in sestavljali ogromno sestavljanko? Vsemu temu dodamo še udarno glasbo in igre vam bodo popolnoma odpihnile vse misli. Igre brez meja bodo zagotovo tema pogovora še dolgo po vašem team building dogodku.

Igre brez meja poznamo vsi, ampak ali poznate naše? Vzeli smo svež pristop in vam pripravili nabor iger, ki se jih zagotovo še niste igrali. Še preden se igre začnejo, vas bo navdušila kulisa iz vseh rekvizitov, ki jo skrbno pripravimo. Pozorni smo na to, da primerno izpostavimo vaše podjetje in vse skupaj zabeležimo s fotoaparati in videi.

Na team building dogodku vedno vlada super vzdušje in ekipna motivacija. Igre brez meja so primerne prav za vse in od vas ne zahtevajo nobenega športnega predznanja ali športe opreme. Malo dobre volje in poguma in že ste lahko del zmagovalne ekipe vašega podjetja.

Igre brez meja so naravnost super poživitev vašega team building dogodka in glavna tema pogovora še dolgo časa.

Za Koga

Za vse, ki želijo dvigniti ekipni duh.

Število Oseb

Igre lahko pripravimo za od 30 do 200 oseb.

Trajanje

Približno 1,5 ure akcije.

Cena

do 40 oseb – 1.200 €
do 60 oseb – 1.600 €
do 80 oseb – 1.900 €…

Igre Brez Meja

Ste pripravljeni na zabavo vašega življenja?

Igre brez meja so polne izzivov, smeha in motivacije znotraj ekipe. Če ste lahko najboljša ekipa na team building dogodku, ste lahko tudi na delovnem mestu.