1

pablo picasso

zaupajte velikemu umetniku
2

incentive delavnica

izjemna motivacija kreativnosti
3

work shop

najboljša kreativna delavnica

Zavihajte Rokave In

Sprostite Svojo Kreativnost

Picasso Work Shop

Najboljši incentive work shop za dvig kreativnosti ekipe!

work shop picasso

Picasso work shop incentive delavnica je pravi kreativni »boost« za vašo ekipo. Vaša naloga je, da skupaj z ekipo ustvarite ”repliko” originalne slike, ki je del celote. Pred dogodkom pripravimo ”grafiko” katero bomo na work shopu ustvarjali in jo razdelimo na več delov. Vsaka ekipa prejme ”blue print” načrt svojega dela originala, čudovite barve in čopiče ter seveda prazno slikarsko platno. Nadenemo si še predpasnik, popravimo brke in začnemo ustvarjati kot pravi Picasso.

Ideja Picasso work shop delavnice je, da prebudi kreativnost med zaposlenimi. Postavimo vas pred ustvarjalno in zabavno nalogo, kjer boste zavihali rokave in se enostavno prepustili. Že dolgo niste držali čopiča v roki? Nič hudega, saj to je ravno najboljši del Picasso work shop delavnice. Poiskati morate navdih in zaupanje v sebi, da vam lahko uspejo velike stvari.

incentive work shop

Med delavnico vas dobesedno ni, no tako vsaj izgleda, ker ste tako zatopljeni vanjo. V mešanje barv, lepljenje, morda zlatenje… Picasso incentive work shop je ena izmed tistih team building delavnici, ki predstavljajo ”Triger Point” za sprostitev vašega kreativnega potenciala.

Ko ob zaključku odložimo čopiče in sestavimo vse slike skupaj se zgodi čarovnija. Vsi ostanemo brez besed in nekaj trenutkov samo uživamo ob pogledu na skupaj ustvarjeno umetnino. Morda je to celo eden naših najboljših team building programov? Nato pa preplavimo družbena omrežja s slikami in komentarji, deljenji in lajki.

slike za team building delavnico

Picasso work shop delavnica je zagotovo tista pot v neznano, ki jo morate prehoditi s sodelavci, da odkrijete koliko skritega in odličnega se skriva v vas. Stopite izven okvirja, preskočite ograjo, razmišljajte izven meja… recite temu kakor hočete. Picasso work shop je prava incentive delavnica, ki vam da točno to kar obljublja in še veliko več.

Končni izdelek odnesete s seboj in ga lahko izobesite v službenih prostorih. Zagotovo ga boste s ponosom občudovali še leta zatem in se spominjali vzdušja, ki ste ga doživeli s svojimi sodelavci.

team building work shop

Picasso work shop delavnica je pravi ''Kreativni Boost'' in eden izmed naših najboljših team building programov.

Za Koga

Za vse, ki potrebujejo “boost” kreativnosti.

Število Oseb

Delavnica je primerna za od 10 do 50 oseb.

Trajanje

Približno 2 uri.

Cena

do 30 oseb – 1.100 €
do 50 oseb – 1.350 €

risanje rakete
picasso work shop
picasso lonček
barvanje slike z zlato barvo

Picasso Work Shop Delavnica

Zavihajte rokave in uresničite svoj ustvarjalni potencial.

Spremenite vaše work shop delavnice v pravo doživetje o katerem boste govorili še dolgo časa. Picasso delavnica je pravi “boost” kreativnosti, ki bo dvignila ustvarjalni potencial vaše ekipe.

Preverite več zanimivih vsebin na našem you tube in facebook kanalu.

Morda lahko vaš dogodek nadgradite še s Foto Mozaikom ali Photo Boothom in ga resnično zapišete med zvezde.

Preberite 7. nasvetov za TOP team building.