1

izjemna atrakcija

nepozabna zabava za vse generacije
2

met na koš

za dres Luke Dončića
3

turnir in veliki finale

potegujte se za TOP 5

Met Na Koš

Za Dres Luke Dončića!!!

Met na koš za dres Luke Dončića

Met na koš oz. ”Lukomanija” bo prisotna tudi na vašem dogodku!

Luka Dončić je enostavno KRALJ POD KOŠEM. Sedaj imate odlično priložnost, da na svojem dogodku začutite to izjemno vzdušje in se tudi sami potegujete za DRES LUKE DONČIĆA. Verjemite nam, ko vam rečemo, da se vam bodo zatresle ‘’hlače’’ in da se boste počutili kot da ste v finalu lige NBA pred milijoni navijačev.

Postavimo resnično pravo ”KOŠARKAŠKO SCENO” s profesionalnim košem, na katerem bo ponosno visel LOGO VAŠEGA PODJETJA. Za večjo napetost in dramo vam pripravimo še RDEČO PREPROGO, vse ostalo pa je na vas. Najboljših 5 žensk in moških se bo uvrstilo v VELIKI FINALE, kjer se boste še zadnjič pomerili med seboj. Verjemite nam, napetost bo tako veliko, da bi jo lahko rezali z nožem. Vsi finalisti bodo ob zaključku prejeli MEDALJE, zmagovalka in zmagovalec pa seveda

ORIGINALNI DRES SLOVENSKE REPREZENTANCE LUKE DONČIČA.

Zagotavljamo vam, da bo aktivacija met na koš tako ‘’ZAŽIGALA’’, da bo pod košem večja gneča kot za šankom. In to ne samo moški, tudi ženske bodo vneto čakale na svojo priložnost. Najboljša stvar pri naši aktivaciji pa je, da se lahko preizkusite v metu na koš kolikokrat želite. Vaš najboljši rezultat bomo zapisali na VELIKO TABLO in sproti beležili finaliste. Tako boste lahko ves čas dogodka spremljali ali ste v finalu oz. koga morate še premagati, da se vanj uvrstite.

''Gužva'' za šankom je preteklost, dobimo se raje po košem!!!

Ste v mladih letih veliko časa preživeli pod košem? Potem imate sedaj odlično priložnost, da vnovčite svoje znanje in se pomerite s sodelavci. Vendar še bolj kot mirno roko boste potrebovali MIRNE ŽIVCE, ker bodo prav vsi udeleženci spremljali VELIKI FINALE. In ko svoje doda še naš moderator vam ne bo prav nič lahko. Bo pa zagotovo ZELO ZABAVNO IN NAPETO.

Aktivacija ”MET NA KOŠ ZA DRES LUKE DONČIĆA” je resnično izjemna delavnica, ki bo vašemu dogodku dodala vsebino, smeh in zdravo tekmovalnost. Zagotovo ste že bili na kakšnem dogodku, kjer ste se malo presedali in gledali na uro. Morda pa ste imeli srečo in ste se lahko izgovorili na družinske obveznosti in malo prej odšli domov. No, sedaj raje pokličite ženo in ji povejte, da boste pozni!

Delavnico smo izvedli že na mnogih dogodkih in prav vsakič je bila izjemna. Nekaj vtisov si lahko ogledate na spodnjih slikah ali na našem FACEBOOK PROFILU. Poleg delavnice ”met na koš” vam priporočamo tudi delavnico ”štrbunk”, ki je ravno tako spada med naše top ponudbe. Pri štrbunku se boste po istem ”kopitu” pomerili med seboj s sodelavci in se potegovali za veliki finale. Več o IGRI ŠTRBUNK si lahko preberete na povezavi. Za vse tiste, ki pa vas sama pravila in način igranja še bolj zanima, smo pripravili še bolj poglobljen članek z naslovom ” Kaj je igra štrbunk” in vas vabimo k branju:

Za Koga

Za vse, ki si želijo sproščene zabave, smeha in aktivnega druženja.

Število Oseb

Delavnica je primerna od 20 pa do 200 udeležencev.

Trajanje

Turnir traja običajno 2 uri, temu sledi še finale, ki traja približno 30 min.

Cena

Cena delavnice s turnirjem in dvema dresoma znaša 850 €.

Doživite ”Lukomanijo”

In spremenite vaš dogodek v veliki finale.

Če si želite akcije, smeha in zabave. Zdrave tekmovalnosti ter napetosti, potem ne iščite dalje. Ta delavnica je idealna za vas in vas bo navdušila preko vaših pričakovanj. Tako kot Luka!