1

aktivno druženje

naj vaša zabava zaživi
2

"odlepite" se od šanka

nadaljujte pogovor med aktivnostjo
3

zdrava zabava

uživajte in bodite aktivni

Spremenite Druženje

V Aktivno Zabavo

Športni Festival

Aktivno druženje namesto neskončnih debat…

veliki šah turnir športni festival

Športni festival je team building program, ki vas bo dvignil na noge in spremenil vaše običajno druženje v aktivno zabavo. Imate dovolj neskončnih debat in posedanja. Športni festival je nadvse učinkovito zdravilo zoper to nadležno bolezen. Pripravili smo vam vrsto sproščenih in zabavnih športnih aktivnosti za vsakogar, tudi dame in gospode v oblekah.

Športni festival povsem na nevsiljiv način prepriča goste, da se preizkusijo v različnih dejavnostih kot so ročni nogomet, veliki šah, badminton, nogomet, balinanje, hoja po vrvi, hokej na travi, metanje frizbijev… Tako se bo lahko neskončna debata končala ali pa vsaj preselila od šanka na športno površino.

ročni nogomet turnir športni festival

Športni festival je običajno spremljevalni program, ki poteka ves čas team building dogodka. Gostje se lahko vključijo v team building aktivnosti brez obveznosti, da bi morali tekmovati v ekipah in ob določenem urniku. Povsem sproščeno, s prijatelji ali sami se udeležijo poljubnih športnih aktivnosti kolikor želijo. Športni festival je zaradi svojega sproščenega pristopa zelo priljubljen in vam daje točno to kar potrebujete, sproščeno in aktivno druženje.

Predstavljajte si, da se s sodelavci pomerite v ročnem nogometu, se vmes zabavate in spoznavate. Sedaj pa si predstavljajte, da sedite za veliko mizo, se bašete s piškoti in obupano poslušate sodelavca o svojih uspehih in podvigih. Ja, kot smo rekli je športni festival nadvse učinkovito zdravilo zoper to bolezen.

igranje odbojke

Aktivnosti team building programa športni festival smo razdelili na ”Mini” in ”Maxi” paket. V Mini paket so vključeni prenosni goli in badminton igrišča, kompleti za balinanje, vrvi za hojo, palice za hokej, frizbiji in razne žoge. Maxi paketu pa smo dodali še 3 x 3 m velik šah in ročni nogomet.

Športni festival priporočamo vsem, ki se želijo druženje spremeniti v aktivno zabavo.

Za Koga

Za vse, ki si želijo aktivno druženje.

Število Oseb

Delavnica je primerna za manjše in večje dogodke.

Trajanje

Običajno ves čas dogodka.

Cena

Cena delavnice znaša od 380 do 600 €.

turnir v nogometu team building
športni festival team building program
igranje badmintona
hoja po vrvi

Športni Festival

Naj se vaše druženje začne!

Dovolj je samogovorov vašega sodelavca. Vstopite v športni festival in se sproščeno zabavajte do poznih ur.

Oddaj Povpraševanje!

Preverite več zanimivih vsebin na našem you tube in facebook kanalu.

Morda lahko vaš dogodek nadgradite še z Igrami Brez Meja ali Escape Roomom in ga resnično zapišete med zvezde.