1

delavnica ob prihodu

naj gostje uživajo od prvega trenutka dalje
2

incentive delavnica

delavnica spodbuja in dviguje pripadnost podjetju
3

vzemi domov

končni izdelek vzemite domov in uživaje

Stopite Izven Okvirjev

In Zavihajte Rokave

We Are Team

Incentive delavnica ob prihodu, ki krepi pripadnost podjetju.

We Are Team delavnica za izjemen začetek vašega dogodka. Si želite nekaj kar bi takoj naredilo želeno vzdušje in malo razbilo led? Potem je We Are Team incentive delavnica idealna rešitev za vas. Profesionalno oblikovana grafika, ki je pripravljena kot sestavljanka na velik transparent kar sama vabi k kreativnosti. Gostje ob prihodu izžrebajo svojo številko, jo poiščejo na transparentu in pobarvajo z določeno barvo. Na ta način dosežemo, da prav vsi zaposleni v podjetju prispevajo majhen delček k celostni podobi podjetja.

Grafiko pripravimo za vsako podjetje posebej. Običajno je to logo podjetja, lahko pa smo povsem kreativni in pripravimo nekaj posebnega za vaš dogodek. Recimo, da pripravljate nov produkt in bi ga radi na inovativen način predstavili zaposlenim. We Are Team team building delavnica vam omogoča, da izstopite iz povprečja običajnih dopisov in letakov ter naredite nekaj velikega, skupaj.

We Are Team delavnica vsakemu gostu vzame približno 5 min časa a pusti velik pečat. Ko je delavnica zaključena transparent postavimo v središče vašega dogodka, da se lahko z njim slikate, delite na socialnih omrežjih ali ga preprosto občudujete. Po zaključku dogodka transparent ostane vam in ga lahko obesite v svojih prostorih, odnesete s seboj na razstave in podobne dogodke.

Dovolite si biti drugačni in kreativni. Team building delavnica We Are Team bo v vas prebudila otroka in ustvarila izjemno vzdušje, takoj na začetku.

Za Koga

Za vse, ki želijo dvigniti pripadnost podjetju.

Število Oseb

Delavnica je primerna za od 50 do 300 oseb.

Trajanje

Ob prihodu, posamezniku pa vzame 5 min.

Cena

Skupna cena delavnice znaša 750 €.

we are team oton zupančiča
we are team slika iz zraka
we are team barve in čopiči
we are team helios

We Are Team

Incentive delavnica ob prihodu, ki krepi pripadnost podjetju.

Dovolite si biti drugačni in zavihajte rokave za svoje podjetje. We Are Team ni samo še ena delavnica, ampak je začetek vašega izjemnega dogodka na izjemen način.