1

lokostrelski turnir

za dobre stare čase
2

izjemna kulisa

iz bal sena in liki iz filma
3

začuti vznemirjenje

in prebudi Robina Hooda v sebi

Pripravite Se Na

Vznemirjenje

Robin Hood

Lokostrelski turnir, bale sena in pravo vznemirjenje.

Robin Hood lokostrelski turnir je nekaj kar enostavno morate imeti če želite, da bo vaš team building izstopal. Odložite suknjič, povabite sodelavca na dvoboj in se počutite kot pravi Robin Hood. Da bo vzdušje res pravo, bomo postavili kuliso iz bal sena in pravimi liki iz filma. Res da ne bomo streljali jabolk na glavi, bomo pa zato na tarčo pripeli ogromno vodnih balončkov in beležili kdo jih zadane več. Dostikrat imajo dame mirnejšo roko in zadenejo več balončkov. Hmm, kako pa je pri vas?

Robin Hood lokostrelski turnir je primeren prav za vse, saj vas bomo najprej dobro in varno naučili streljati z lokom. Pokazali vam bomo osnove rokovanja z lokom, vam na glavo posadili klobuk in šepnili še nekaj navodil v uho. Team building dogodek bo povsem varen, saj bomo za tarčami napeli posebno varnostno mrežo, vse skupaj pa »ogradili« z balami sena.

Robih Hood lokostrelski turnir že od daleč vabi k udeležbi zaradi atraktivne kulise in dogajanja. Na team building dogodku je lokostrelski turnir lahko glavna ali spremljevalna aktivnost. V vsakem primeru streljanje z lokom vedno privabi množico gostov, ki si želijo čim večkrat napeti lok.

Robin Hood je nekaj kar morate imeti, če želite začutiti pravo vznemirjenje.

Za Koga

Za vse, ki si želijo malo vznemirjenja.

Število Oseb

Delavnica je primerna za manjše in večje dogodke.

Trajanje

Vsaj dve uri, lahko pa dlje.

Cena

Skupna cena delavnice znaša 650 €.

robin hood team building ideja
robin hood junaki iz filma
lokostrelski turnir
tarča za lok

Robin Hood

Lokostrelski turnir za vznemirjenje na dogodku.

Odložite suknjič in napnite lok. Boste dovolili, da vas sodelavec tako poceni premaga? Prebudite pustolovski duh in pravega Robina Hooda v vas.

Oddaj Povpraševanje!