Skip to main content

Concept Design

Kaj je concept design in zakaj je pomemben?

 

Concept design je edinstven pristop podjetja Imagine Team Building, kjer se organizaciji team building dogodka posvetimo z vso pozornostjo. Vsak dogodek je poseben, kot so posebni gostje, lokacija in spremljevalne aktivnosti. Concept design je pravzaprav vaša čarobna palčka, s katero boste pričarali nepozaben team building, se usedli in samo uživali.

Od začetka…

Vse se začne na začetku. Ko nas prosite za ponudbo, vas mi prosimo za kavo! Vsak naročnik si želi, da bi bil njegov dogodek še boljši kot lani, boljši od konkurence in sploh nepozaben. Ni problema, vse kar vas prosimo mi je, da skupaj popijemo kavo, zavihamo rokave in se ”potopimo” v organizacijo. Namesto da vam pišemo dolge ponudbe, nam svojo vizijo povejte v živo, da se začutimo in skupaj najdemo pravo pot ter pristop. Concept design je pot po kateri vas peljemo do vašega cilja, vam pokažemo smer in se izognemo nepotrebnim ovinkom.

Želje…

Vaše želje so nam zelo pomembne in se jim bomo skušali v čim boljši meri približati ter jih celo preseči. Smo zelo samozavestni saj delamo s strastjo in se ne bojimo velikih izzivov. Concept design pravzaprav temelji na vaših željah, ki jih skrijemo v animacijo, postavitev prostora, rdečo preprogo ali pijačo dobrodošlice iz ledenih kozarcev.

V praksi…

To da je v praksi dostikrat drugače kot smo si zamislili je samo izgovor. Z dobro organizacijo lahko dolgočasno zabavo spremenimo v nepozabno doživetje. Recimo da imate rezervirano lokacijo na lepem travniku pod idiličnimi slovenskim kozolcem. Na slikah je bilo vse videti prelepo, teden pred dogodkom pa… Lahko ste brez skrbi, saj bomo imeli v mislih tudi to in poskrbeli, da bo vaš kozolec izgledal tako kot v najboljših letih.

Začnimo čarati…

Dame in gospodje, prosim naredite korak nazaj in nam dajte minutko časa. Pripravili vam bomo dogodek z zgodbo, ki jo boste lahko odnesli domov. Naša predanost delu in vaše zadovoljstvo so naše merilo, da vam pripravimo nepozaben dogodek, ki bo dosegel in presegel vaša pričakovanja. Takrat boste rekli, aha… Sedaj razumemo, kaj je concept design.

Pripravili vam bomo dogodek z zgodbo, ki jo boste lahko nesli domov.

Preverite več zanimivih vsebin na našem you tube in facebook kanalu.

Izberite enega izmed naših izjemnih programov in pripravite najboljši team building.