Skip to main content

Organizacija Team Buildinga

6 TOP NASVETOV in organizacija team buildinga

Pošlji povpraševanje in organiziraj TOP team building

Organizacija team buildinga je tako kot vsaka obrt. Lahko je zahtevna in utrujajoča, lahko pa je zabavna in strastna. Vse je pravzaprav odvisno od vas in ekipe, ki bo z vami zavihala rokave za dogodek. Organizacija team buildinga naj bo v prvi vrsti izziv, ki vas bo povezal in že med pripravo iz vas naredil boljšo ekipo. Če pa boste naleteli na kup trenj in različnih interesov, potem je bolje, da zadevo prepustite komu drugemu. No, pa ostanimo raje pozitivni in skupaj organizirajmo dogodek, ki bo vsem ostal v prijetnem spominu in morda celo presegel pričakovanja vaših šefov.

1. Izberite Najboljšo Ekipo

Organizacija team buildinga se začne in konča z dobro ekipo. Pomembno je, da si že na začetku sestavite pozitivno okolje in sodelavce na katere se boste lahko zanesli. Nekoč je dobri prijatelj postal direktor turistične agencije. Uff, sedaj pa bo sem mu dejal. Odgovoril mi je, da si ekipe ni izbiral sam ampak, da bo vseeno poizkusil z njo doseči maksimum. In ga tudi je. Pomislite kaj vse lahko naredite, če si ekipo za team building izberete sami. S pravo ekipo bo organizacija team buildinga izziv kako ustvariti izjemen dogodek v presežkih.

2. Zavihajte Rokave

Organizacija team buildinga naj bo dobro načrtovana, zato zavihajte rokave in si natočite skodelico vroče kave. Vrzite vse team building ideje na mizo, tablo, papir… in se poglobite vanje. Z dobro ekipo bodo ideje letele kar same. Ne pozabite pa, da je vaše delo biti dirigent tega orkestra in da boste morali ločiti zrno od plevela. Kaj hitro se zgodi, da imamo veliko idej, ki pa so težko uresničljive ali pa povsem izven konteksta. Team building nasveti kar dežujejo, a morda je najboljši nasvet, ki vam ga lahko damo, da zadevo malo prespite. Dostikrat se prave rešitve pojavijo kar same.

3. Lokacija, lokacija, lokacija

Organizacija team buildinga bo uspešna le če boste imeli dobro lokacijo, zato temu delo organizacije namenite veliko pozornosti. Izberite si 3 dobre lokacije za team building, si jih oglejte in ”začutite”. Dobra lokacija vas bo takoj poklicala in vam dala občutek domačnosti. Urejena okolica, dovolj parkirišč, prostor za druženje, lepa zelenica in drevesa. Od same team building lokacije je pomembno katere aktivnosti boste lahko izvajali. Recimo, da želite imeti team building igre brez meja. Potem boste zagotovo iskali lokacijo, ki ima velik travnik ali igrišče. Morda pa želite imeti bolj posloven prostor za work shop, v tem primeru boste verjetno iskali bolj sofisticirano lokacijo.

4. ”Ljubezen gre skozi želodec”

Smem ponuditi aperitiv, vas ogovori mlada dama ob prihodu. Seveda, saj smo na zabavi! Nadaljujete po rdeči preprogi do umetniške instalacije narejene iz eksotičnega sadja. Med tem ko sproščeno klepetate vas premami vonj dobrot izpod peke ter domačega hrustljavega kruha. Mize se polnijo, vino se toči in vsi smo zadovoljni, da za nas skrbi Gostinstvo Brus. Ni kaj, ”Ljubezen gre skozi želodec” in vse je veliko lepše, če nas razvajajo pravi catering mojstri. Organizacija team buildinga je ravnokar dobila še eno kljukico.

5. Poskrbite za drobna presenečenja

Organizacija team buildinga pomeni, da svoje goste obdarite s posebnimi presenečenji. Vsi smo veseli poslovnega darila in zakaj ga ne bi podarili takoj na začetku. Tako boste dali gostom razlog več, da se počutijo še bolj posebno. Če ste na dogodku predvideli razna tekmovanja, potem le ponosno postavite pokale in medalje tako, da jih bodo vsi lahko videli. Večji kot je pokal, več udeležencev lahko pričakujete. Morda pa lahko stopite še korak dlje in pripravite personalizirana darila. Zato, da vedno zasijemo v polnem sijaju nam pomaga podjetje Enzo Grafika, ki poskrbi da naši gostje domov vedno odidejo polnih rok.

6. Team Building Programi

Kaj boste počeli na dogodku, da vaši gostje ne bodo zehali in preveč okupirali šanka? Tukaj bodo vaše ideje lahko zasijale v polnem sijaju. Seveda je logično, da team building aktivnosti ne morete pripraviti sami, zato vam z veseljem priskočimo na pomoč. Naši best seller team building programi so igre brez meja, foto mozaik, photo booth magic mirror, picasso work shop, napihljiva igrala in drugi. Organizacija team buildinga in priprava programa sta ključna, da bo vaš dogodek zapeljan v pravo smer. Team building aktivnosti se morajo neopazno prepletati, da bodo gostje imeli občutek sproščenosti in ravno prave motivacije.

Organizacija Team Buildinga naj predstavlja izziv

Upamo, da bo sedaj organizacija team buildinga za vas sedaj ”Walk in the park”. Če pa boste potrebovali naše team building programe, pa veste kje nas najdete.

Preverite več zanimivih vsebin na našem Team Building Blogu, You Tube in Facebook kanalu.