Skip to main content

Magic Mirror Photo Booth delavnica

Slikajte se s stilom, natisnite fotke in jih delite na družbenih omrežjih s photo booth delavnico.

Photo Booth

Preprosto ni dobre zabave brez dobrih fotk. Prisotnost fotografa na dogodku je danes bolj pravilo kot izjema. Ampak kaj ko te fotke ”pridejo” do vas šele po nekaj dneh ali več. No, nismo odkrili tople vode s phoot boothom, smo pa odkrili izvir z našim ”Magic Mirorr Photo Boothom”. Izjemna kulisa, ki kar kliče goste, da se slikajo, naredijo kakšno noro fotografijo s prijatelji ali celo posnamejo video. Še več, odigrajte igro, preizkusite se v poziranju, izbirajte med ozadji in naredite vaše slike posebne. Hočete še več? Delite vaše slike na družbenih omrežjih, pošljite si jih na email ali mms in izkoristite photo booth delavnico v vsej meri.

Zakaj Magic Mirror

Zagotovo ste že imeli na zabavi photo booth delavnico in veste o čem govorimo. Ampak Magic Mirror postavlja nova photo booth merila. 1,7m velik in na dotik občutljivi zaslon, izjemna animacija in rdeča preproga. Vse to in še več je naš Magic Mirorr Photo Booth, ki bo vaš dogodek dvignil na povsem novo raven.

Interaktivna komunikacija

Komunicirajte z gosti in jim omogočite, da tudi oni z vami. Pripravili vam bomo posebna ozadja, ki bodo slikam dala trajen pečat vašega dogodka. Photo Booth je podprt s ”state of the art” tehnologijo, ki omogoča uporabniku, da je resnično v koraku s časom. Svoje slike lahko z nekaj kliki deli na družbenih omrežjih, si jih pošlje na mail ali kar na telefon preko mms-ja. Animacijo lahko popolnoma prilagodimo vašemu dogodku ali jo celo nadgradimo z vašim logom. Magic Mirorr je preprosto Photo Booth prihodnosti, ki ga morate imeti, če želite izstopiti iz povprečja in narediti vaš dogodek resnično izjemen.

Magic Mirror Photo Booth vam lahko dostavimo kamorkoli. Ne glede na to, da je velik več kot 2m težak okoli 200kg je popolnoma mobilen. Krasi ga elegantno črno ohišje iz aluminija z integriranimi kolesi tudi za najtežje poti.

Za vas, kjerkoli, Imagine Team Building.

Preverite več zanimivih vsebin na našem you tube in facebook kanalu.

Nadgradite Photo Booth delavnico z Foto Mozaik Kocko in naredite dogodek, ki ga bo težko preseči.