Skip to main content

Kako sestavimo Foto Mozaik Kocko

Dostava kamorkoli

Foto Mozaik Kocko vam lahko dostavimo kamorkoli želite. Ker je popolnoma modularna jo lahko razstavimo in zložimo v naš kombi. Foto Mozaik Kocko lahko postavimo na ploščadi ali travi, je pa res, da bo rdeča preproga bolj prišla na utrjeni ploščadi. Pravzaprav se lahko zavežemo, da vam Foto Mozaik Kocko lahko dostavimo tudi na Triglav.

Potrebujemo le pol ure

Kot si lahko ogledate na video posnetku, ki se nahaja zgoraj, za sestavljanje ne potrebujemo veliko časa. Le par rok, nekaj izvijačev in Foto Mozaik Kocka že stoji. Za postavitev potrebujemo približno pol ure časa in glavna atrakcija dogodka je že nared.

Glavna atrakcija

Foto Mozaik Kocka bo brez dvoma glavna atrakcija vašega dogodka, saj vam omogoča interaktivno komunikacijo z gosti. Kaj je lepšega kot to, da gostje skupaj z vami soustvarjajo dogodek in se z njim poistovetijo. Poleg tega vam Foto Mozaik Kocka omogoča tudi deljenje slika na instagramu ter twiterju in tako zadosti tudi najbolj zahtevnim i.t. uporabnikom.

Foto Mozaik Kocko lahko nadgradite še z Magic Mirror Photo Booth delavnico. V tem primeru vas prijazno opozarjamo, da se bo vaše ime že začelo ”klesati” med zvezde slavnih.

Interaktiven marketing in branding

Če iščete nov način marketinga in brandinga, potem je Foto Mozaik Kocka točno to kar potrebujete. Inovativen način komuniciranja z uporabniki ni bil še nikoli tako sofisticiran in znal zadovoljiti uporabnika na vseh področjih. Foto Mozaik Kocka omogoča gostom, da se z dogodkom povsem poistovetijo, ga soustvarjajo in delijo svojo izkušnjo na družbenih omrežij. Vse to pa krepi prepoznavnost vaše blagovne znamke in jo postavlja v prednost pred konkurenti.

Najboljše pride na koncu

Foto Mozaik Kocka je ob zaključku delavnice izjemen izdelek, ki predstavlja vašo blagovno znamko. Foto Mozaik ostane v trajen spomin vam in ga lahko okvirite in izobesite v pisarni ali poslovnih prostorih. Tako boste vedno vedeli, da je vaša ekipa zavezana vaši blagovni znamki in da ste tistega dne ustvarili izjemen dogodek.

sestavaljanje foto mozaik kocka

mi jo sestavimo za vaš izjemen dogodek

če boste potrebovali pomoč, veste kje nas najdete

Preverite več zanimivih vsebin na našem you tube in facebook kanalu.

Nagradite Foto Mozaik Kocko z Magic Mirror photo boothom.