Skip to main content

Team building programi za podjetja so kot pajkice za ženske. Mora jih biti veliko in prav vse morajo biti posebne. Vsaka drugačna od drugih in vsaka za svoj namen. Lepo zložene in pospravljene čakajo, da dobijo svojo priložnost in zasijejo v polnem sijaju. Team building programi so torej skrbno načrtovane aktivnosti, s katerimi boste dosegli točno to, kar si na dogodku želite.

Team building programi so v večini namenjeni, da vas povežejo, prebije led in dvignejo razpoloženje kolikor se le da. Vaš dogodek bo brez vsebine le običajno druženje, ki se ne bo razvilo do prave mere. Žal je tako, da vsi potrebujemo malo motivacije, pravih prijemov in animatorjev, ki bodo namesto nas stopili v prvo bojno linijo.

Dobro izbrani team building programi bodo vaš dogodek spremenili iz običajnega druženja v nepozabno zabavo, ki je zlepa ne boste pozabili. Energija se bo preselila v službo in vsi manjkajoči na zabavi bodo vedeli, da so zamudili dobro žurko. Zato le dobro premislite, kako bo pri vas potekala organizacija team buildinga, da boste izbrali prave čevlje za zabavo.

So vsi

team building

programi

dobri?

kako dobri so programi za podjetja

Hmm? Zagotovo ne. Team building programi so si med seboj različni po vsebinah in namenu, ki ga želijo doseči. Recimo, da želite z work shop delavnico bolj poglobljeno vplivati na odnose med sodelavci in razvijati kognitivne spretnosti. Pri igrah brez meja pa je glavni namen, da se s sodelavci sprostite, nasmejete in tekmujete.

Da bi team building programi lahko dosegli svoj namen morate najprej poiskati odgovore na sledeča vprašanja:

  • Kakšna je struktura zaposlenih, koliko približno jih bo in koliko časa imamo
  • Kakšne program bi želeli imeti, da bomo dosegli točno določen cilj
  • Program je zelo odvisen od lokacije za team building, zato jo izberite čim prej
  • Kakšne budžet imate na voljo

Organizacija team buildinga je lahko zelo zabavna naloga za ekipo, lahko pa postane prava nočna mora, ko se pričnete soočati s temi vprašanji in še huje, z iskanjem odgovorov. Običajno je tako, da bi vsi nekaj imeli. Nekaj kar ne stane preveč in je dobro. Nekaj kar ni zakomplicirano, ampak mora biti na nivoju.

Brez skrbi. Vsega tega smo pri Imagine Team Building agenciji navajeni in verjetno imamo odgovore pripravljene še preden nam boste uspeli zastaviti vprašanje. Team building programi so naša strast in z veseljem vam pripravimo točno to kar želite, čeprav še niti sami ne veste, kaj želite!

4 BEST

SELLER

team building

programi

najboljši team building programi za podjetja

Best seller team building programi so tisti programi, ki kar najbolje dosegajo točno določeni učinek, ki ga želimo doseči. Kot smo zgoraj navedli, bomo za utrjevanje kompleksnih človeških odnosov uporabili work shop v primernem umirjenem okolju. Za sprostitev in akcijo pa igre brez meja na lepem travniku ob kakšni reki.

Vse je zelo preprosto. Če želite očarati ženo, ji kupite rožo. Če želite razbremeniti ženo pomivanja posode, ji kupite pomivalni stroj. Če pa vprašate nas, potem bi vam svetovali, da jo peljete na večerjo. Torej brez nadaljnjega odlašanja si poglejmo naše top programe, s katerimi smo popolnoma na novo spisali pravila team buildinga.

Foto Mozaik

Foto Mozaik je naš ekskluzivni in butični program, ki omogoča gostom, da z vami soustvarjajo dogodek. Gostje se slikajo, sliko prejmejo kot nalepko, ki jo prilepijo na tablo. Preko vseh slik pa se dodatno ustvari še ena slika.

Picasso Work

Shop

Picasso work shop je delavnica, ki bo vaši ekipi dala pravi kreativni ”boost”. Vsaka skupina prejme svojo sliko, ki jo mora čim bolje preslikati. Vse slike nato sestavimo skupaj in dobimo veliko skupno sliko.

Igre Brez Meja

Če si želite sproščene zabave, akcije in smeha potem so igre brez meja prava izbira. Igre vas bodo povezale v ekipo o kateri ste lahko sanjali s pomočjo 3m velike žoge, ogrooomne gosenice, hoje po luni… Ste pripravljeni? Akcija!

Photo Booth

Magic Mirror

Photo Booth je 2m veliko in na dotik občutljivo interaktivno ogledalo. Glede na vaš dogodek lahko animacijo na ogledalu povsem prilagodimo. Photo Booth Magic Mirror je vaš avatar v prihodnost zabave.

In koliko

stanejo

team building

programi?

team building cena

Koliko stanejo team building programi je seveda najbolj pogosto vprašanje s preprostim odgovorom: ”Koliko pa imate budžeta?” Malo za šalo in malo za res. Vsak program se da prilagoditi glede na vaše zahteve in pričakovanja. Recimo da kupujete avto in si želite bmw-ja. Greste v njihov salon, poveste da želite coupeja in vas zanima koliko stane. Verjetno vam trgovec lahko ponudi okoli 20 cen za na zunaj isti avto, vendar bo velika razlika v ceni glede na izbrano opremo.

Tako so si tudi team building programi med seboj različni po ceni in vaših dodatnih željah. Vendar da zadeve ne zakompliciramo tam kjer to ni potrebno lahko rečemo tako, da igre brez meja do 40 oseb znašajo 700€ + ddv. Da Picasso work shop do 50 oseb znaša 1.300€ + ddv. Foto Mozaik Boutique, ki je primeren za dogodke za cca 100 oseb znaša 700€ + ddv, Foto Mozaik Kocka, ki je primerna za dogodke do 1.000 oseb ali več pa znaša 1.500€ + ddv. Najem Photo Bootha pa znaša 500€ + ddv za manjše zabave za cca 100 oseb.

Team building programi bodo vaš dogodek zapeljali točno tja, kamor si vi želite. Samo vprašajte se oz. odgovorite na vprašanja, ki smo vam jih predstavili na začetku tega članka. Dober tim pri organizaciji dogodka lahko odigra ogromno vlogo, zato ga le dobro sestavite. Za ostalo pomoč, organizacijo in izvedbo pa se vedno lahko obrnete na nas. Kot smo vam povedali, team building programi so naša strast!

Preverite več zanimivih vsebin na našem Team Building BloguYou Tube in Facebook kanalu.