Skip to main content

NOVOLETNA ZABAVA IN KORONA

Team Building kljub nepredvidljivim časom?

 

Novoletna zabava in team building je nekaj česar se vedno znova veselimo ob zaključku leta. Lepe obleke, ”fancy” večerja na stroške podjetja in prijetno druženje s sodelavci. Brez obveznosti in omejitev budžeta, samo sproščena zabava do jutra. No ja, letos zna biti vse skupaj malo drugače.

Korona meša ”štrene”

Korona nam je v vseh pogledih dobro premešala ”štrene” in dejansko vse v našem življenju obrnila na glavo. Zabave in team building dogodki so se preselili na spletne platforme, zato je edino logično da si pri ponudniku telefonskih storitev zagotovimo čim večji paket prenosa podatkov. Ne, ne bodimo tako črnogledi in držimo pesti, da bo novoletna zabava vseeno malo bolj družabna. Po vsakem dežju posije sonce in tudi tale korona se bo morala slej kot prej posloviti. Konec koncev jo imamo že poln kufer in v letu 2021 lahko kar se mene tiče dokončno spakira svoje kovčke.

Novo leto preko zooma

Novoletna zabava preko zooma, team building igre preko zooma… resno. To je tako brezsmiselno, kot da bi slikarju naročil, naj nariše sliko na vodo in jo prinese v muzej. Namesto da odkrivamo toplo vodo skušajmo odkriti način, kako ”pretentati” korono. Pri Imagine Team Building smo našli način, kako smo še vedno lahko skupaj kot ekipa in ustvarimo nekaj resnično edinstvenega.

Foto Mozaik

Foto Mozaik je naša nova in izjemna delavnica, kjer lahko vsi skupaj soustvarjamo dogodek. Z druženjem ali ne se slikamo, sliko takoj razvijemo kot nalepko in jo prilepimo na točno določeno mesto na tabli oz. mozaiku. Vsi zaposleni tako dobijo priložnost, da so na skupni sliki in pokažejo podporo podjetju. Sedaj pa je čas za pravo čarovnijo. Naš vrhunski računalniški program bo čez vse te slike ”generiral” še eno sliko. To je lahko logo vašega podjetja ali kakšna močna misel, možnosti so brezmejne.

Foto Mozaik Boutique

Foto Mozaik Boutique je kot že samo ime pove butična delavnica ob kateri se boste počutili kot na gala dogodku. Mozaik smo postavili v čudovit zlat okvir in na masivno starinsko slikarsko stojalo. Temu smo dodali še rdečo preprogo in ”vuala”. Foto Mozaik Boutique je namenjen za team building, poroke, proslave in dogodke do 150 ljudi. Ponuja vam možnost, da prilepite približno 170 fotografij na mozaik dimenzije 150 x 100 cm.

Foto Mozaik Kocka

Foto Mozaik Kocka pa je prava ”instalacija” in že sama po sebi govori zgodbo. 3 x 2 x 1,5 m velika kocka postavljena na 20m2 rdeče preproge je enostavno tako izjemna, da se je ne morete izogniti. Foto Mozaik Kocka je primerna za team building, otvoritve, sejme in dogodke od 200 do 1000 oseb in še več. Ponuja vam možnost, da prilepite 600 fotografij in s sodelujočimi skupaj ustvarite nepozaben trenutek.

Silvesterski poljub

Ste pripravljeni še na češnjo na vrhu torte? Recimo, da bo korona trajala še nekaj časa in bo novoletna zabava oz. team building odpadel. Ni problema, mi smo pripravljeni. Svojo sliko nam lahko pošljete kar iz svojega naslonjača na instagram ali twiter račun z določenim # in takoj jo bomo dobili, natisnili in prilepili. Kako kul je to, a ne?

Letos bo novoletna zabava gotovo drugačna, saj se ne bomo smejali, objemali in peli ”silvesterskega” poljuba skupaj. Bomo pa koroni odločno pokazali da smo skupaj močnejši kot kadarkoli in da zmoremo kljub temu ustvarjati iskrice pozitivizma in navdiha.

novoletna zabava in korona

Pokažimo koroni, da jo lahko premagamo skupaj s Foto Mozaik Boutique ali Kocko!

če boste potrebovali pomoč, veste kje nas najdete