Skip to main content

Team building ideje so tisto, kar bo naredilo vaš dogodek zanimiv. No, ne samo zanimiv, vendar drugačen, nepozaben in neponovljiv. Dobre team building ideje vam pri organizaciji dogodka lahko zelo pomagajo. Zadovoljiti vsem željam sodelavcev in vodij je realno nemogoče, zato se lahko hitro se zgodi, da bodo razočarani.

Lahko pa razmišljate drugače in njihova pričakovanja ENOSTAVNO PRESEŽETE!!! Dovolite si biti drzni in se ne oklepajte obrabljenih praks glede piknika v gozdu, neomejene količine pijače in you tube muzike preko zvočnika. Iz izkušenj vemo, da so na začetku vsi polni idej, ampak uresničljive team building ideje so tisto, kar potrebujete.

Ideje za

team building

5 TOP

ideje za team building

Ko skupaj z ekipo ”brainstormate” in iščete ideje za team building bodite izvirni. A pazite, da boste znali usmerjati svoje misli v pravo smer. Kaj hitro se vam lahko zgodi, da team building ideje polnile vašo mizo, a so v večini neuporabne. Ideje za team building morajo biti uresničljive!

Ko boste spraznili svoje možgane in stali pred zidom, je čas da nas pokličete. Team building ideje so naša strast poleg tega pa imamo še čarobno palico. Ena, dva in vaš team building dogodek je pripravljen. Za pokušino vam predlagamo nekaj naših top idej, kako vaš team building narediti izjemen.

Foto Mozaik

FOTO MOZAIK zagotovo sodi med naše top team building ideje. Foto mozaik delavnica vam omogoča, da vsi prisotni z vami sooblikujejo dogodek. Namen delavnice je, da se slikate, sliko takoj prejmete kot nalepko, ki jo nato prilepite na tablo. Preko vseh slik bo naš računalniški program naredil še eno sliko. Več sliko ko nalepite, bolj bo do izraza prišla še ena slika.

Na izbiro imate Foto Mozaik Boutique za butične dogodke do cca 100 oseb. Slika postavljena v zlat okvir in na starinskem slikarskem stojalu bo kar sama privabljala udeležence in dajala vtis ekskluzivnosti. No, da na rdečo preprogo ne pozabimo.

Za dogodke od 200 pa vse do 1.000 oseb vam ponujamo Foto Mozaik Kocko, s katero boste naravnost izstopali. Recimo da pripravljate otvoritev, ali pa da ste na sejmu in še nimate prave team building ideje. Foto mozaik kocka sodi med tiste team building ideje, ki vam ponujajo neskončno možnosti za vašo promocijo, branding in marketing.

foto mozaik ideja za team building

Photo Booth

Magic Mirror

Prave ideje za team building so zelo zaželene in med njih sodi tudi Photo Booth Magic Mirror. Visoko tehnološko in interaktivno ogledalo je pripravljeno za vas in vašo zabavo. 2 m veliko, s 4k resolucijo in polno ”state of the art” animacije ogledalo čaka na vas. Če še nimate prave team building ideje, kako narediti vaš dogodek drugačen, potem je photo booth definitivno prava smer.

Saj poznate foto stojnice. Ni kaj, super in zabavne so. Polne rekvizitov, zanimivih predmetov in še sliko dobite takoj. Ampak naše ogledalo vam ponuja še veliko več. Z našim photo booth magic mirrorjem lahko odigrate igro, se pomerite v različnih tekmovanjih, odgovarjate na zabaven kviz, posnamete clip… In ja, se tudi slikate!

Photo Booth je portal v 22. stoletje, s katerim boste enostavno osupli in zažigali kjer koli ga boste postavili. Naše team building ideje so tako dopolnjene še z eno nadstandardno delavnico, ki je primerna za poslovne dogodek, poroke, večje ali manjše team buildinge, sejme… Skratka za dogodke.

photo booth magic mirror team building ideja

Igre Brez Meja

IGRE BREZ MEJA so in vedno bodo best seller in sodi med tiste team building ideje, s katero enostavno ne morete zgrešiti. Igre brez meja vas bodo odpeljale v zabavno tekmovanje z nenavadnimi rekviziti, 3m velikimi žogami, ogromnimi gosenicami, hojo po luni… Zavihajte rokave saj je pred vami najbolj zabavna tekma vašega življenja.

Igre brez meja vas bodo povezave v močnejšo ekipo, na katero se boste lahko zanesli v poslovnem kot zasebnem življenju. Team building ideje kot so igre brez meja so najboljše, če želite doseči boljšo povezanost s sodelavci, sproščene odnose in skupno točko, ki bo odskočna deska za vaše nove uspehe.

Verjetno imate v glavi svoje ideje za team building in kako bi naredili dogodek zabaven. Brez problema vključimo vaše team building ideje v naše igre in jih tako naredimo še bolj posebne in predvsem vaše. Igre brez meja vam priporočamo če ste za akcijo in če želite vaš dogodek narediti sproščen, zabave in na trenutke odštekan.

igre brez meja

Escape Room

ESCAPE ROOM je seveda soba pobega, ki pa jo lahko postavimo na kateri koli team building lokaciji. Team building ideje za escape room smo oblikovali tako, da doživite pravo escape room izkušnjo. Posamezna igra je prilagojena na čas in traja približno 30 min. Tako boste na svoj račun lahko prišli vsi, ki se ne morete upreti izzivu dobrega, starega reševanja skrivnosti.

Escape room je lahko odlična nadgradnja vašega dogodka. Ker želimo biti vsakič znova izvirni, bomo v posamezne elemente igre vključili tudi vaše podjetje, zgodbo, osebe. Tako bo escape room izkušnja še bolj personalizirana in samo vaša. Odklenite Da Vincijevo kripto in rešite skrivnost.

Zakaj bi se vsako leto samo podili za žogo v kratkih hlačah. Naj tokrat spregovorijo vaši možgani. Če ste že bili v kakšnem escape roomu potem veste kaj pomeni razmišljati izven okvirjev in kako je neka rešitev čisto pred vašim nosom, pa je ne vidite. Dostikrat je tako tudi v poslovnem svetu, zato vam escape room toplo priporočamo.

soba pobega team building
da vinci ključavnica

Robin Hood

Robin Hood je lokostrelski turnir, ampak to ste gotovo ugotovili že sami. Naš Robin Hood pa je še nekaj več. Pripravili bomo bale sena, prave loke in like iz filma. Res da ne bomo streljali jabolk na glavi, ampak kljub temu bo dogodek poln adrenalina. V vsakem izmed nas gori tista iskrica in želja, da bi zadel sredino.

Team building ideje kot je Robin Hood lokostrelski turnir so vedno razlog za dooolgo vrsto vznemirjenih gospodov in gospe, ki želijo še enkrat in še enkrat in še enkrat streljati. Da pa bo turnir popoln vam bomo na tarčo pripeli še polno vodnih balončkov. Vaša naloga bo, da jih čim več zadenete in morda celo izločite šefa iz igre.

Robih Hood lokostrelski turnir je zelo priljubljena team building aktivnost, katere se nikakor ne boste mogli naveličati. Priznamo tudi, da se dostikrat zgodi da so dame bolj uspešne. Hmm, one bi sicer rekle, da zato ker so bolj zbrane. No ja, najbolje da preverimo v živo. Zavihajte rokave, popravite si klobuk da se turnir končno začne.

robin hood turnir v lokostrelstvu
lokostrelski turnir za podjetja

To so bile naše top team building ideje s pomočjo katerih lahko spremenimo povprečen dogodek v izjemen dogodek. Vaše druženje mora biti od začetka do konca nepozabno, polno malih presenečenj in velikih izzivov. Zagotovo imate tudi vi svoje odlične team building ideje in bodite drzni pri uresničevanju le teh. Z veseljem vam priskočimo na pomoč, združimo ideje za team building skupaj in naredimo dogodek kot ga še ni bilo.

Preverite več zanimivih vsebin na našem Team Building BloguYou Tube in Facebook kanalu.